Comunitate

Parohia noastră a luat ființă la 1 aprilie 2020, cu binecuvântarea IPS Părinte Serafim, Mitropolitul ortodox român al Germaniei, Europei Centrale şi de Nord și din grija părintelui Andrei Bordeianu, ca urmare a creșterii numărului de români de pe teritoriul orașului Dornbirn și a împrejurimilor acestuia.

Suntem o parohie tânără, la început de drum , dar speram , cu ajutorul lui Dumnezeu să putem împlini lucruri frumoase atât pentru comunitatea noastră cât și pentru cei ce calcă pragul bisericii noastre.

Prin bunăvoința gazdelor noastre catolice, putem sluji Sfânta Liturghie săptămânal în biserica Maria Königin des Friedens, Watzenegg.

Cei care doresc să contribuie la dezvoltarea comunității noastre și să sprijine activitățile noastre o pot face inclusiv prin donații, în următorul cont:

IBAN : AT43 1200 0100 2978 9699
Kontoname: Pfarre Dornbirn

Despre Pr. Paroh Andrei Bordeianu

Pr. Andrei Bordeianu

Pr. Andrei Bordeianu s-a născut în 29.03.1992, la Galați. În 2014 a absolvit cursurile Facultății de Teologie Ortodoxă, din cadrul Universității „Ovidius”, din Constanța, iar în decembrie 2019 este hirotonit preot de către IPS Serafim.

Părintele Andrei este căsătorit cu Valentina Geanina și au doi copii, Constantin Andrei și Nectarie Ioan.